Изложба на Роберт Цветковски во „Gallery MC” во Њујорк

Триесетта самостојна изложба на реномираниот академски сликар од Крива Паланка, Роберт Цветковски на 10 јануари 2019 година во “Gallery MC”, Њујорк, САД. Во досегашниот

Read more