Дали некој од шестмината кандидати за ректор ќе успее да го издигне УКИМ од академското дно?

На факултетите и институтите во состав на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“-Скопје, на 30 мај од 12 до 14 часот ќе се спроведе гласање

Read more

Ректорот на УКЛО-Битола на ректорски форум во Мостар

Ректорот на Универзитетот „Св.Климент Охридски“-Битола, д-р Сашо Коруновски учествуваше на Третиот ректорски форум на Југоисточна Европа и Западен Балкан, чиј домаќин беше Универзитетот во

Read more