Ректорот на УКЛО-Битола на ректорски форум во Мостар

Ректорот на Универзитетот „Св.Климент Охридски“-Битола, д-р Сашо Коруновски учествуваше на Третиот ректорски форум на Југоисточна Европа и Западен Балкан, чиј домаќин беше Универзитетот во

Read more