„Разговори во четири очи“ ја освои наградата на жирито на „Московски ноќи“ во Русија

Претставата „Разговори во четири очи” на режисерката Нина Николиќ ја освои наградата на жирито за најдобра претстава на 6. Интернационален театарски фестивал „Московски ноќи”,

Read more

„Разговори во четири очи“ на МНТ на фестивалот „Московски ноќи“

Македонскиот народен театар со претставата „Разговори во четири очи“ ќе гостува на 6-от Интернационален театарски фестивал „Московски ноќи“, кој од 5 до 9 октомври

Read more