„Разговори во четири очи“ на МНТ на фестивалот „Московски ноќи“

Македонскиот народен театар со претставата „Разговори во четири очи“ ќе гостува на 6-от Интернационален театарски фестивал „Московски ноќи“, кој од 5 до 9 октомври

Read more