Стотина академици, научници и професори ги отфрлаат одлуките на комисијата која преговараше со Бугарија

Македонската наука со индигнација ги отфрла препораките на „Комисијата за ревизија на македонската историја“ како псевдонаучни, ништовни и нерелевантни. Tаканаречените “Препораки за заедничко одбележување

Read more

Секоја диета е добра ако се придржувате на препораките

Која било диета ќе даде слични резултати, а луѓето едноставно би требало да ја изберат онаа која најмногу им одговара и да се придржуваат

Read more