Промоција на „Реторика – Историски и современи аспекти“ од група автори

На Правниот факултет „Јустинијан Први“ денеска (среда, 20 март) ќе се промовира книгата „Реторика – Историски и современи аспекти“ од група на автори, во

Read more

Конференција за говорот на омраза на Интернет

Денеска (понеделник, 24 февруари, 2014), на Правниот факултет „Јустинијан I“ – Скопје, со почеток во 12:00 часот ќе се одржи Kонференцијата на тема „Правните

Read more