Учениците од музичкото училиште Пијанофорте со бројни меѓународни награди

Месец мај е месец на награди за талентираните ученици и професори на музичкото училиште ПИЈАНОФОРТЕ. По успешниот почеток на учебната година за ПИЈАНОФОРТЕ, со

Read more