Промоција на „Пената на црниот бран“ од Владимир Илиевски

Промоција на книгата „Пената на црниот бран“ од Владимир Илиевски, во издание на Македоника литера, на ден 7.11.2018 (среда) во Салон 19:19,со почеток во

Read more