Изложба на фотографии „Париски перспективи“ на Роберт Јанкулоски

Францускиот институт во Скопје ве кани на отворањето на изложбата на фотографии „Париски перспективи” на македонскиот уметник Роберт Јанкулоски, в четврток, (24 јануари 2019

Read more