„Омаж на маестро Џамбазов“ со оркестарот на Македонската Филхармонија

Оркестарот на Македонската Филхармонија в четврток (3 ноември 2022) ќе го одржи концертот насловен „Омаж на маестро Александар Џамбазов“ во рамки на 45. издание

Read more