Судот го примил поднесокот за повлекување на предлогот за забрана на „Ругање со Христос“

Основниот суд Скопје 2 соопшти дека завчера од Државното правобранителство на Република Македонија е доставен поднесок за повлекување на предлогот за изрекување привремена мерка

Read more