Промоција на книгата „Новогодишни детски песни“ од Марина Мијаковска

На 24 ноември (сабота) во 10:30 часот, во ОНБ „Браќа Миладиновци“ во Радовиш ќе се одржи промоција на книгата „Новогодишни детски песни“ од Марина

Read more