„Кумова слама“ нова книга од Славе Ѓорѓо Димоски

Во издание на издавачката куќа „Три“ од Скопје, во едицијата награда „Антево перо“ од печат излезе книгата „Кумова слама“ од Славе Ѓорѓо Димоски. Димоски

Read more