„Но(е)ва Македонија“ премиерно на сцената на Битолскиот театар

Ансамблот на НУ Народен театар-Битола, вечерва (31 јули) на својата матична сцена премиерно ќе ја изведе претставата „Но(е)ва Македонија“ во режија на гостинот од

Read more