Промоција на книгата „Наведување на филозофија“

Денеска (четврток, 6 декември, 2012) во 19:00 часот во „Матица ексклузив“ ќе биде промовирана книгата „Наведување на филозофија“ од современиот хрватски писател Матко Сршен.

Read more