Концерт на ансамбл „Стефче Стојковски“ во Струга

Во рамките на проектот „Музички корени“ вечерва (26 јули)  пред платото на центарот за култура „Браќа Миладиновци“ во Струга, концерт ќе одржи ансамблот „Стефче

Read more