Промоција на „Мозаикот на Деби Му“ од Жаклина Мучева

Промоција на книгата „Мозаикот на Деби Му“ од Жаклина Мучева, денес (вторник) 6.11.2018 година, во Салон 19:19, со почеток во 12:00 часот. КИЦ –

Read more