Четири филма од раната фаза на Милош Форман на „Синедејс“

Во чест на познатиот чешки режисер Милош Форман, кој почина на 13 април годинава, филсмкиот фестивал „Синедејс“ во соработка со Амбасадата на Чешка и

Read more