Изложба „Повеќе од должност“ за Меѓународниот ден на сеќавањето на холокаустот

Изложбата „Повеќе од должност“ свечено ќе биде отворена денеска (25 јануари) во КИЦ по повод 27 јануари – Меѓународниот ден на сеќавање на холокаустот.

Read more