Mеѓународен фестивал „Фолклорен мост“

На платото пред Центарот за култура „Браќа Миладиновци“ во Струга, во сабота на 20-ти јули 2018, од 20 часот ќе се одржи меѓународниот фестивал

Read more

Започнува петтиот Меѓународен фестивал за детски театар „Фенер“

Под мотото „Тука растат“, од денес (петок, 12 октомври) до недела на сцената на Драмскиот театар ќе се одржува петтото издание на Меѓународниот фестивал

Read more