Започнува петтиот Меѓународен фестивал за детски театар „Фенер“

Под мотото „Тука растат“, од денес (петок, 12 октомври) до недела на сцената на Драмскиот театар ќе се одржува петтото издание на Меѓународниот фестивал

Read more