Почина пејачката на дуото Роксет, Мари Фредриксон

Вчера (9 декември) почина пејачката на прославеното шведско дуо Роксет (Roxette) , Мари Фредриксон, на 61 годишна возраст… Фредриксон изминатиов период водеше борба со

Read more