Нова книга на Маја Апостолоска „Ова е туѓо писмо“

Новата книга на Маја Апостолоска, насловена „Ова е туѓо писмо“, деновиве ја објави издавачката куќа „Макавеј“ од Скопје. Книгата содржи четириесетина куси раскази кои

Read more