Димитар Филиповски се претстави пред скопската публика со неговите лавови

Изминатите 10-тина дена скопската публика може да ја проследи изложба на скулптури на академскиот скултор Димитар Филиповски во Порта Македонија. Изложбата беше поставена за

Read more