Изложба на дела од „Лесновска ликовна колонија“ во Куманово

Во Изложбениот салон на Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ – Куманово, утре (четврток, 10.2.2022 г.) со почеток во 13 часот, ќе биде отворена изложба

Read more