Изложба „110 години од раѓање“ на Лена Стефанова во Чифте амам

Национална галерија на Македонија ја најавува јубилејната изложба „110 години од раѓање“ на уметникот Лена Стефанова. Изложбата ќе биде отворена на 20.12.2024 година (среда)

Read more