IN MEMORIAM: Почина Владимир Ендровски – Љац

Почина македонскиот актер Владимир Ендровски – Љац (1963 – 2023), член на ансамблот на МНТ… Со огромно жалење ја споделуваме веста за заминувањето на

Read more