Заседава заедничката Комисија за историја помеѓу Македонија и Бугарија

Втората средба на заедничката експертска Комисија за историски и образовни прашања, помеѓу Македонија и Бугарија ќе се одржи денеска и утре во Скопје. Согласно

Read more