Симон Трпчески со Македонисимо на „Коларац“ во Белград

Импресивниот прием на проектот „Македонисимо“ ширум светот се потврди и на регионалната премиера на престижната сцена на „Коларац“ во Белград, во рамките на циклусот

Read more