Коалициски капацитет очигледно се има, добиваме Влада со силен легитимитет

Навистина, од денешна гледна точка е смешно да се зборува за она што власта во заминување го зборуваше, дек ВМРО ДПМНЕ нема коалициски капацитет.

Read more