Промоција на новата сликовница „Девојче и мече” од Ване Костуранов

Промоција на новата сликовница „Девојче и мече” од познатиот македонски илустратор и автор Ване Костуранов, што ќе се одржи денес (вторник, 16 април 2019

Read more