Годишна изложба на учениците од гимназијата „Јосип Броз Тито“

Овој викенд ќе се одржи 22рата изложба на учениците од Меѓународна Матура (IB) при гимназијата „Јосип Броз Тито“ во Националната галерија, објект Мала станица.

Read more