Ретроспективна изложба на Јана Манева – Чупоска во Мала станица

Ретроспективна изложба на уметницата Јана Манева – Чупоска во Националната галерија на Македонија, во објектот Мала станица, која се отвора вечерва (четврток, 3 ноември

Read more