Асаф Адеми: Јавно ќе бидат преиспитани апликациите за кои има сомнеж, како и одбиените

Сите апликации за кои има трошка сомнеж ќе бидат отворени пред јавноста, и сите апликанти кои се одбиени пак ќе се анализираат, тоа го

Read more