IN MEMORIAM: Почина академик Иван Катарџиев

Денеска (сабота, 1 декември 2018 година) почина академик Иван Катарџиев, редовен член на Македонската академија на науките и уметностите, соопштија од МАНУ. Академикот Иван

Read more