Претставата „Кец на десетка” на МНТ на фестивалот „Ин Виница веритас”

Комедијата „Кец на десетка” во продукција на Македонскиот народен театар на 24 октомври ќе биде изведена на меѓународниот фестивал на хуморот и сатирата „Ин

Read more

„Ин Виница веритас“ одбележува 25 години постоење

Во Домот на културата „Тошо Арсов“ во Виница од 22 до 29 октомври ќе се одржува Фестивалот на хумор и сатира „Ин Виница веритас“,

Read more