Предавање „Илинденско востание: историографски дилеми и контроверзи“ во Музеј на град Скопје

Во организација на Центарот за научни истражувања и промоција на културата „Хаемус“ – Скопје на ден 18.04.2013 год. (четврток), во Музеј на град Скопје,

Read more