Изложба на Илија Аџиевски „Портретот во фокус“ во Даут пашин амам

„Портретот во фокус“ е изложба која го претставува богатото портретно творештво на познатиот македонски скулптор Илија Аџиевски. Изложбата ќе се отвори во четврок (27

Read more