Изложба за дводецениското аматерско творештво на Игор Додевски

Љубителите на уметноста од Крива Паланка можат да ја погледнат ретроспективната изложба од дводецениското творештво на нивниот сограѓанин Игор Додевски. Педесеттина дела работени во

Read more