IN MEMORIAM: Почина Оливија Њутн-Џон

Оливија Њутн-Џон почина денеска (8 август 2022) на 73-годишна возраст по долгогодишна борба со ракот на дојката. Актерката утрово мирно почина во својот дом

Read more