Изложба на Родченко и познати графички дизјанери во МСУ

В четврток (31 јануари, 2013) во 18:00 часот во Музејот нa соверемена уметност ќе биде отворена изложбата „Родченко и омаж од 20 графички дизајнери“.

Read more