Промовирана поетската збирка „Мед и младост“ на Гордана Михаилова Бошнакоска

Промоцијата на најновата поетска збирка МЕД И МЛАДОСТ, на Гордана Михаилова Бошнакоска, се одржа вчера (4 октомври 2023 година), во еден од изложбените салони

Read more