IN MEMORIAM: Почина Гоце Влахов

Денеска (недела, 28 јули) почина македонскиот актер Гоце Влахов, на 70-годишна возраст. Неговата сопруга и ќерката преку социјалните мрежи соопштија дека Влахов починал по

Read more