Фото биеналето „Фотомедиа“ вечерва во Мала станица

Вечерва (сабота, 8 декември) во објектот Малa  Станица при Националната галерија на Македонија, во 20:00 часот, се отвора тринаесетото издание на интернационално биенале на

Read more