„Мал филателистички лексикон“ награден на годишната изложба „Италија 2018“

Книгата „Мал филателистички лексикон“ на доајенот на филателијата во Република Македонија Климе Поповски ја доби “Големиот позлатен медал“ на годинашната изложба на филателистичка литература

Read more

Промоција на книгата „Поштенска историја на територијата од Република Македонија“

На 4 декември 2018, вторник, со почеток во 12.00 часот, во Порта Македонија ќе се одржи промоција на книгата „Поштенска историја на територијата на

Read more