Изложба „Female fish“ од Мирослав Величковски

Во Изложбениот салон на Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ во Куманово, денеска (четврток, 22 октомври) во 19.30 часот ќе биде отворена изложбата на слики

Read more