Договор за соработка помеѓу НУЦК „Ацо Шопов“ Штип и Универзитетот Еуропа Прима

Утре, (среда) 17-ти октомври, во Националната институција центар за култура „Ацо Шопов“ во Штип директорот на Центарот Горан Трајков и генералната менаџерка на Меѓународниот

Read more