Српско народно позориште со „Духот кој оди (Патот на Прометеј)“ во МНТ

Гостување на Српско народно позориште со „Духот кој оди (Патот на Прометеј)“ во Македонски народен театар… На големата сцена на Македонскиот народен театар на

Read more