Дела од колонијата „Карпино 2018“ изложени во Илинден

Во Домот на култура „Илинден” во општина Илинден денес (среда, 16 јануари) ќе биде отворена изложба на дела создадени на 16. Меѓународна ликовна колонија

Read more